DIANA GABRIELS

‘We vinden het doodnormaal om te investeren in een auto die ons van A naar B brengt. Maar als je in jezelf wilt investeren, durven we er nauwelijks over te praten. Zo’n taboe is het. Terwijl het de beste investering is die je kunt doen. Omdat je dan eindelijk kunt worden wie je eigenlijk bent.’            Diana

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Diana Gabriels Verweijen. Al ruim 27 jaar heb ik een advies– en bemiddelingspraktijk voor plastische chirurgie en injectables. Daar kom ik regelmatig mensen tegen die worstelen met hun gewicht. Wij helpen ze door bijvoorbeeld hun maaginhoud te verkleinen. Of later, na het afvallen, met bijvoorbeeld een buikwandcorrectie.

Het begeleiden van mensen met overgewicht naar een fijn lichaam doe ik heel erg graag. Ik ben gefascineerd door de effecten van voeding en beweging op het lichaam. Ik mag mij wel een specialist noemen op dat gebied. Het gaat me aan het hart als ik zie hoe ongelukkig mensen worden van al die diëten. Terwijl ik weet dat het anders kan.

En zo begon het idee van GEEN DIEET NOOIT MEER DIK! Zeg nou zelf, van al dat diëten word een mens toch depressief?!

Even iets over mijn achtergrond. Na mijn middelbare school startte ik een traditionele schoonheidssalon die uiteindelijk uitgroeide tot de praktijk die ik nu heb. Soms heeft een mens nu eenmaal iets meer nodig dan alleen een crème en een gezichtsmassage. Dan kan een plastische ingreep uitkomst bieden.

Zelf ben nooit te dik geweest en gelukkig heb ik geen eetverslaving gehad. In die zin ben ik dus geen ervaringsdeskundige. Sterker nog: ik ben een sportfreak. Op de mavo zat ik op ballet en muziek. Nu doe ik aan boksen, krachttraining en bikram yoga.

Ik heb het geluk gehad dat ik altijd goed naar mijn lichaam kon luisteren. En dat gun ik anderen van harte! Ik zie het als mijn missie om anderen te helpen de balans weer te vinden. Daarom begeleid ik zo graag mensen met overgewicht naar een fijn lichaam. Zonder diëten!

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een persoonlijk advies? Dan kun je mij bereiken per mail: info@dianagabriels.nl of telefonisch onder nummer (0180)439001 of (06)50713688.

Wil je mij, mijn gezin en mijn manier van leven volgen? Dat kan via Instagram.