HOE WAARBORGEN WIJ DE ZORG?

Hoe garanderen wij de beste zorg?
Wij streven ernaar onze patiënten de beste medische zorg en service te verlenen zowel voor, tijdens als na de behandeling. Wij waarborgen dit door uitsluitend te werken met ervaren en geregistreerde professionals, een goede voor- en nazorg en een goede informatievoorziening. We beloven dit niet alleen, we vragen onze patiënten ons hierop te beoordelen.

Onze werkwijze
Artsen hebben vaak een bepaald soort ingreep die ze heel goed beheersen. Dat geldt ook voor klinieken. GDND weet precies welke kliniek en welke artsen waar goed in zijn. Dat maakt ons zo bijzonder; wij zitten nergens aan vast en werken alleen met de besten.

Niet alleen vakkundigheid, maar ook klantvriendelijkheid, hygiëne en veiligheid zijn belangrijk.

Ieder kwartaal evalueren wij met de artsen de samenwerking en de klanttevredenheid.
Daarnaast voeren wij ieder halfjaar een uitgebreide controle uit.
Waar we onder meer naar kijken:

 • bijscholing artsen
 • opname artsen in de verplichte registers
 • scholing ondersteunend personeel
 • kwaliteitscertificaten kliniek
 • hygiëne
 • klantvriendelijkheid
 • verloop van de behandeling

Ervaringen van onze patiënten
De ondervraagde patiënten die bij ons in 2014 een plastisch chirurgische behandeling hebben ondergaan, waarderen ons gemiddeld met een 9.0. Daarnaast geeft 96% van de ondervraagden aan een volgende behandeling weer bij ons te willen ondergaan. (NB de genoemde cijfers gaan over Praktijk Gabriels waar GDND een zusje van is).

Uiteraard verplicht de ISO-certificering ons alle genoemde cijfers te onderbouwen.

ISO-certificaat en registratie

GeenDieetNooitMeerDik (GDND) heeft een ISO-certificaat voor het adviseren en uitvoeren van plastische chirurgische ingrepen met inbegrip van de nazorg. Voorwaarde van deze ISO-certificering is dat wij onze patiënten vragen onze werkwijze te beoordelen. Uiteraard gebruiken wij de beoordelingen om de medische zorg en service te evalueren en waar nodig te verbeteren.

Wij werken uitsluitend met klinieken en artsen die aan al onze eisen voldoen.

Op een rijtje:

 • de medisch specialisten zijn *BIG- en **MSRC geregistreerd en hebben een aantoonbare opleiding en nascholing gevolgd in esthetische chirurgie
 • de verpleegkundigen zijn *BIG-geregistreerd en lid van V&VN
 • de anesthesisten zijn NVA-geregistreerd
 • de anesthesie-assistenten zijn NVAM-geregistreerd
 • de chirurgie-assistenten zijn LVO-geregistreerd
 • de verkoever-medewerkers zijn lid van V&VN

* BIG-register: T 0900 – 899 82 25 https://www.bigregister.nl/zoeken/zoekenopbignummer/

(Wet BIG (1998): Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) ** Medisch Specialisten Register te Utrecht. T 030 – 2823244

We werken samen met Apotheek Carnisselande, Middeldijkerplein 2, te Barendrecht. Toezichthoudend apotheker: dhr. J.R. Mentink

Niet tevreden?

Het is altijd mogelijk om ons te bellen, ook na de behandeling. Je staat er nooit alleen voor. Mocht je niet tevreden zijn over de behandeling dan zoeken wij samen naar een oplossing.

Resultaten verschillen per persoon en mensen reageren verschillend op een behandeling. Graag wijzen wij u dan ook op onze disclaimer.
Lees deze aandachtig door. U kunt natuurlijk altijd meteen bellen om vragen te stellen over mogelijke complicaties en risico’s.

Het nummer is: +31 (0)180-439001