Klachten en geschillen

Geen Dieet Nooit Meer Dik neemt goede zorg serieus en wij vinden het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn. Bij Geen Dieet Nooit Meer Dik doen we onze uiterste best om u naar volledige tevredenheid te helpen, vanaf uw eerste bezoek tot aan uw volledige herstel. Ondanks alle aandacht en inzet kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. U kunt dan een klacht indienen.

  • U kunt erop rekenen dat wij uw klacht altijd serieus nemen.
  • Het indienen van uw klacht geeft ons de mogelijkheid om samen met u een oplossing te vinden.
  • Ook helpt het ons om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening te optimaliseren.

WAT MOET U DOEN ALS U EEN KLACHT HEEFT?

Onze voorkeur gaat ernaar uit om een oplossing te vinden zo dicht mogelijk bij de plaats waar uw klacht is ontstaan. Wij verzoeken u daarom eerst te proberen met de direct betrokken personen tot overeenstemming te komen. Indien u uw klacht niet met de betrokkene kunt of wilt bespreken, kunt u zich wenden tot de clinic manager van de betreffende kliniek.

ALS U ER MET OVERLEG NIET UITKOMT…

Indien u er met de direct betrokkene niet uitkomt, dan kunt u uw klacht voorleggen aan de interne klachtencommissie van Geen Dieet Nooit Meer Dik (voor de bemiddeling en de injectable behandelingen), of de betreffende kliniek voor de overige medische behandelingen.

ALS U UW KLACHT NIET GOED BEHANDELD VINDT…

Op basis van de Wet cliëntenrechten zorg (Wcz) heeft Geen Dieet Nooit Meer Dik een onafhankelijke klachtencommissie IHC, die klachten van patiënten onderzoekt en er een uitspraak over doet. De klinieken hebben een eigen externe klachtencommissie. Hieronder treft u onze klachtenfolder aan en tevens het reglement van de klachtencommissie. Een eventuele klacht voor de klachtencommissie kunt u schriftelijk indienen bij de secretaris van de klachtencommissie. Dit kan per email (kwaliteit@praktijkgabriels.nl) of per post:

Praktijk Gabriels
t.a.v. kwaliteit_klachtencommissie
Avenue Carnisse 221
2993 MD Barendrecht

DE KLACHTENFOLDER KUNT U HIER VINDEN. KLIK HIER

DE ALGEMENE VOORWAARDEN OPGESTELD DOOR DE ZKN WORDEN DOOR GEEN DIEET NOOIT MEER DIK IN ACHT GENOMEN.