GDND_banner_personaltrainer
GDND_banner_personaltrainer2
GDND_banner_personaltrainer3

Personal trainer

 • Trainingen afgestemd op jouw persoonlijke behoeften
 • Persoonlijke begeleiding tijdens het trainen
 • Trainen met plezier

Per training €55,-

 • Gratis intake 30 minuten

IN HET KORT

Wat biedt een personal trainer (PT) van GDND?

 • inventarisatie van gezondheidstoestand, aanleg en mogelijkheden
 • trainingsschema
 • voedingscoaching
 • Personal Hormonal Profiling
 • helpt je zo efficiënt en effectief mogelijk naar je einddoel
 • zorgt dat je alle oefeningen correct uitvoert
 • steun gedurende het hele traject
 • motiveert je

WAAROM EEN PERSONAL TRAINER (PT)?

Zonder lichamelijke inspanning red je je tegenwoordig prima dankzij auto, smartphones etc. Maar een gebrek aan lichamelijke inspanning zorgt ervoor dat je te dik wordt en je conditie terugloopt. Je moet dus zelf in actie komen. En dan is het wel fijn als iemand jou meteen op het juiste spoor zet en steunt in het veranderproces.

Ik ga zelf wel naar een sportschool

Natuurlijk kun je zelf een sportschool binnenstappen. Maar jezelf zonder beleid afmatten op de apparaten is niet verstandig. De kans is groot dat je oefeningen niet goed uitvoert. Of dat je met teveel gewicht traint. Of dat je te hard van stapel loopt en jezelf blesseert. Gevolg: tijdverlies. Om succesvol te zijn moet je weten hoe het lichaam werkt en hoe je met het juiste fitnessschema en de juiste voeding jouw doel kunt halen.

Je haalt snel je sportieve doelstelling

Een personal trainer (PT) kan enorm helpen. Zij hebben er hun vak van gemaakt om mensen hun persoonlijke sportieve doelstellingen te laten behalen. Zeker als je in beperkte tijd zo efficiënt mogelijk wilt trainen. Daarom hebben veel sterren een personal trainer.

Training en voeding op maat

Elke persoon en elk lichaam is weer anders. Een personal trainer helpt je een beeld te geven van je uitgangspunten en je aanleg. Hij/zij brengt je BMI in kaart, berekent je vetpercentage en bepaalt wat jouw lichaamstype is en of je eenvoudig vetmassa of spiermassa aanmaakt. Verder kijkt hij/zij naar de hormoonbalans in je lichaam. Jouw trainingsschema wordt dus ook afgestemd op het balanceren van het oestrogeen- of testosteron hormoon.

Vervolgens bespreken jullie samen de doelstellingen en maakt hij/zij een trainingsschema voor je.

Voedingscoach en PHP-profiler

Naast het uitstippelen van een trainingsschema adviseert een PT over voeding. Natuurlijk moet je minder eten als je wilt afvallen. Maar hoeveel calorieën je minder moet eten en uit welke voedingsstoffen je die dient te halen, dat is iets minder vanzelfsprekend. En wanneer en hoe vaak je moet eten, weet je ook niet altijd. Soms is het verstandig om supplementen te gebruiken.

Verder kijken onze PT’s naar je hormoonbalans. Want ook hormonen hebben een grote invloed op hoe je je voelt en hoe je lichaam zich gedraagt. Ze zijn niet voor niets experts op het gebied van Personal Hormal Profiling! Deze kennis wordt meegenomen in je trainingsschema en voedingsadvies.

MAAR DAT IS TOCH ONTZETTEND DUUR?

Je betaalt 55 euro per uur, en dat is niet goedkoop. Maar hoe duur is het als een professional je snel en efficiënt naar je doelstellingen leidt? In hoeverre is een personal trainer kostbaar als hij jou tijd bespaart?

PT GYM G.D.N.D.

Onze personal trainers weten niet alleen alles van verantwoord sporten en afvallen. Zij zijn goede voedingscoaches met heel veel kennis van zaken en bovendien experts op het gebied van Personal Hormonal Profiling.

Wist u dat:
• 43% 
van de instructeurs m.b.t fysieke training “out of shape” zijn?
• 63% van de instructeurs op fit-nesscentra de basisprincipes van fysieke training niet begrijpen?
• 81% van de mensen die trainen bij fitnesscentra de basisprinci-pes van training niet begrijpen?
• 92% van de mensen die trainen bij fitnesscentra vinden dat ze geen of onvoldoende resultaat behalen? 

In Nederland noemen bijna 3000 mensen zich PT. Er zijn geen regels of beperkingen om je personal trainer te noemen. Je begrijpt dat niet iedereen even goed is. Maar hoe scheidt je het kaf van het koren?

Dat weten wij als geen ander. Net zo goed als wij de chirurgen met heel veel zorg kiezen, doen wij dat ook met personal trainers. En dat is gelijk de allerbeste reden om voor een PT van GDND te kiezen.

TRX-TRAINING

TRX-oefeningen zijn hot!

Met behulp van de TRX Suspension Trainer kun je je hele lichaam trainen. Welke oefening je ook doet, het lichaam moet alle spiergroepen gebruiken om in balans te blijven. In 20 minuten doe je een super effectieve full body-training. Je ontwikkelt balans, kracht, flexibiliteit en stabiliteit.

TRX Suspension Trainer

De TRX Suspension Trainer bestaat uit twee banden met verstelbare handvatten die je ergens ophangt (deur, boom, balk, lantaarnpaal). Het is een eenvoudig en makkelijk vervoerbaar hulpmiddel waarmee je overal kunt trainen: bij ons in de studio, in je eigen huis, buiten in het park en op vakantie. Ideaal voor mensen die veel op pad zijn en toch hun lichamelijke conditie op peil willen houden.

Gebruikt door topsporters en Amerikaanse mariniers

Een Amerikaanse topmarinier heeft TRX (Total Resistance eXercise) ontwikkeld om te kunnen trainen als ze op missie waren. Nu wordt deze revolutionaire manier van trainen gebruikt door het hele Amerikaanse leger en ook door veel professionele voetbal- en honkbalteams.

Zelf bepalen hoe zwaar je het maakt

Onder begeleiding van onze personal trainer leer je met de TRX Suspension Trainer omgaan. Hij/zij leert hoe je door de stand van je handen of voeten te veranderen, de intensiteit van de oefeningen kunt veranderen.

TRX-oefeningen zijn leuk

Er zijn honderden oefeningen die allemaal weer variaties en combinaties kennen. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Dit maakt het trainen leuk en afwisselend.

Makkelijk te combineren met andere sporten

Onze Personal Trainers nemen de TRX vaak mee op buitentraining of als er getraind wordt op een locatie waar weinig sportapparatuur beschikbaar is.

Nieuwsgierig?

Wil jij ook op deze revolutionaire manier gaan trainen? En zo op een hele leuke manier weer slank en fit worden? Kies dan voor TRX en neem contact met ons op.

KETTLEBELL

Een kettlebell is van oorsprong een kanonskogel. Iets waar mensen al eeuwenlang mee trainen. Met een kettlebell kun je een full bodytraining doen. Doordat je uitsluitend volledig natuurlijke bewegingen maakt, is de kans op blessures klein. Kettlebell is ideaal voor oudere mensen en mensen met een lichamelijke beperking. Of als je tijdelijk geblesseerd bent.

Een kettlebell-training duurt altijd kort

Een kettlebell-training is altijd kort. Hoge intensiviteit wissel je af met lage intensiviteit. Hierdoor krijgt je lichaam een boost. Een paar kettlebell-oefeningen in de pauze van GTST kan jouw overtollige vet al overwinnen!

Een workout op maat

Onze personal trainers werken een training voor je uit die optimaal effect sorteert. Door met de kettlebell te oefenen kun je bijvoorbeeld ook je hormonen in balans krijgen. Onze trainers weten daar alles van.

Kettlebell is effectief

Er zijn al onvoorstelbare resultaten gehaald door op de juiste manier te trainen. Onze personal trainers leren je de juiste oefeningen en begeleiden je.

Nieuwsgierig?

Wil jij ook op deze veilige effectieve manier gaan trainen en je overtollige vet kwijtraken? Kies dan voor een kettlebell-training in onze gezellige studio en neem contact met ons op.

PT1
PT2
PT3