GDND_banner_investeringsoverzicht2
GDND_banner_investeringsoverzicht4
GDND_banner_investeringsoverzicht3
GDND_banner_investeringsoverzicht1
GDND_banner_bereikbaar-tot-9
  • Begeleiding van A tot Z
  • Gratis advies!
  • Maak nu ONLINE uw afspraak
  • Gespecialiseerde Begeleiding

chris-team-infobanner

Chris Deprez is bariatrisch verpleegkundige en is aanwezig elke donderdag van 10:00 uur tot 22:00 uur in Praktijk Gabriels te Barendrecht.
Bij Chris kunt u terecht voor een consult over de maagballon, de maagband, een gastric sleeve, een gastric bypass en voor het aanpassen van het maagbandje. Tijdens het gehele traject van uw behandeling zal Chris u bijstaan.

Gratis advies? 
Boek nu uw afspraak ONLINE!

SL1.1
SL1
SL2
SL3
SL4
SL5
SL6

desiree-team-infobanner

Desiree van den Bout heeft jarenlange ervaring in de obesitaschirurgie & de plastische chirurgie en is gespecialiseerd in de begeleiding hiervan. Bij Desiree kunt u terecht voor een consult betreft uw overgewicht, lukt het u niet d.m.v. de juiste voeding en training op uw streefgewicht te komen dan begeleid Desiree u ook naar een passende operatie zoals: de maagballon, de maagband of een maagverkleining. Ook na het velen afvallen staat Desiree voor u klaar om advies te geven in de mogelijkheden betreft plastische chirurgie.  Zij is aanwezig op dinsdag en vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur in Praktijk Gabriels te Barendrecht en geeft regelmatig advies op andere locaties als: Breda, Arnhem, Uden en Nijmegen.

Gratis advies? 
Boek nu uw afspraak ONLINE!

PT1
PT2
PT3

diana-team-infobanner

Diana Gabriels zit al ruim 27 jaar in het vak en is aanwezig op dinsdag, woensdag, vrijdag in Praktijk Gabriels te Barendrecht en de gehele zaterdag te Amstelveen. Bij Diana kunt u terecht voor een gratis consult betreft: overgewicht, persoonlijke begeleiding bij uw trainingen, de juiste voeding op maat en plastische chirurgie. 

Diana is de motivatie tot het creëren van uw succes en zal u volledig begeleiden met advies op maat.

Gratis advies? 
Boek nu uw afspraak ONLINE!

SL1
SL2
SL3