WAT MAAKT GDND ZO GOED?

  • Artsen zijn vaak heel goed in een bepaald soort ingreep. Dat geldt ook voor klinieken. GDND weet precies waar de klinieken en artsen in uitblinken. Dat maakt ons zo bijzonder; wij zitten nergens aan vast. We werken uitsluitend met de besten.
  • Wij hebben verstand van chirurgie én levensstijl, voeding en beweging. Wij bieden een totaalconcept.
  • DIANA GABRIELS is het hart van GDND. Haar werk is haar passie – en ze eist dezelfde toewijding van haar medewerkers.

Je staat er nooit alleen voor

Niet alleen het eerste consult, ook de nazorg vinden wij van groot belang. Wij werken met het ZKN klanttevredenheidsonderzoek; zo kunnen wij ervoor zorgen dat de zorg gewaarborgd blijft!

Jij staat bij ons voorop. Dat houdt in dat je zowel voor als na de behandeling met al je vragen bij ons terecht kunt en dat wij helpen waar mogelijk. Mocht je na een behandeling niet helemaal tevreden zijn, schroom dan niet contact op te nemen. We gaan samen op zoek naar een passende oplossing.

De beste zorg

GDND heeft artsen en klinieken geselecteerd die voldoen aan alle benodigde kwaliteiten, garanties en services. Met deze artsen en klinieken hebben wij contracten en we controleren regelmatig of alles nog aan al onze eisen voldoet. HOE ZORGEN WIJ VOOR DE BESTE ZORG?

Betaling

In de PRIJSLIJST vind je alle prijzen. Gespreide betaling is mogelijk vanaf €50,- per maand. Bovendien kan het zijn dat je 40% terugkrijgt van de Belastingdienst.

Gratis eerste consult

Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis eerste consult.

Omdat het belangrijk is dat je de behandeling krijgt die het beste bij je past, nemen we tijdens het consult alle tijd om naar jouw verhaal, wensen en hulpvragen te luisteren. Vervolgens geven we een eerlijk en haalbaar advies en stellen we samen een behandelplan op.

Let op: voor een behandeling dien je 18 jaar of ouder te zijn. Daarnaast moet het medisch gezien verantwoord zijn om een behandeling bij jou uit te voeren. De arts beoordeelt dit.

Wil je direct een gratis informatie-afspraak maken? Dit is mogelijk in: Amstelveen, Arnhem, Barendrecht, Breda, Doetinchem, Enschede, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Sneek, Uden en Venlo.

Neem contact met ons op.